Firma Beel nv

Website:
www.frimabeel.be

Korte beschrijving van de zaak:

Firma Beel werd in 1932 opgericht door grootvader René Beel die startte met een smidse en ijzerhandel. Dit was de basis wat jaren later zou uitgroeien tot een bloeiend bedrijf. Een twintig tal jaren later kwam de verkoop van landbouwmachines op gang met het gevolg dat men enkele jaren later het hoofdagentschap van Massey Ferguson ontving. Maar Firma Beel zat niet stil, het gamma van loonwerkmachines werd uitgebreid met onder andere maaidorsers en hakselaars onder het merk Claas. Inmiddels nam Firma Beel ook de verkoop van tuinbouw- en grondverzetmachines onder de arm.

Karel Beel nam het volledige roer over van Carlos Beel en werden we in 2011 invoerder van het merk Giant met een uitgebreid dealernetwerk over gans België.

Firma Beel staat voor “The Power of Service”, om onze klanten een nog betere service te kunnen bieden gingen we dichter bij onze klanten werken. Dit resulteerde in enkele overnames, waar we tot op de dag van vandaag naast Wortegem-Petegem ook onze service kunnen aanbieden in Brugge, Lo-Reninge, Izegem en Ronse.

Met The Power of Service levert Firma Beel naast de verkoop van landbouw-, oogst-, grondverzet en tuinbouwmachines, ook de nodige service omtrent herstellingen en kan men ook terecht voor het huren van diverse machines!

Daarbovenop start Firma Beel dit jaar 2020, met een winkel in Wortegem-Petegem met een ruim assortiment aan professioneel materiaal waaronder elektrisch gereedschap, handgereedschap, weidematerialen, werkkledij, bouwmaterialen, ... en zoveel meer.

Met deze vakhandel wil Firma Beel naast de machines een compleet plaatje aan materialen aanbieden aan hun doelpubliek; landbouwers, grondverzetmannen en tuinaannemers.